Sider

mandag den 14. april 2014

Forberedelse til påsken

Påskenferien er i fuld gang og det skal udnyttes med nogle timer ved vandet, vejret ser rimelig fornuftigt ud, og med udsigt til varmere dage sidst i påsken kan karpefiskeri rigtig nydes, hvis man sidder i læ og med den lune forårssol skindende, helt klart en af højdepunkterne på sæsonen.. 
Tog på rundrur i fredags til flere forskellige søer for at tage vantdemperturen. Fandt den højeste temperatur i den mindste af søerne jeg besøgte, som lå på 7 grader, søen ligger i læ fra træer og bakker, så det giver meget god mening da den også er den laveste. De andre søer lå på 5 grader og 6 grader, med en max dybde på 6 meter, så det kan ikke vare længe inden de skal have et skud, men nogle gode solskinsdage vil ikke være dumt, da det virkelig er med til at sætte gang i karperne og generelt bare livet i søen da vandtemperaturen stiger. 
Satser på en morgentur i morgen fra solopgang og nogle timer frem i den sø hvor jeg målte 7 grader. Så forhåbentligt vil turen få mig til tasterne i morgen eftermiddag allerede igen med et billed af en flot forårskarpe... 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar