Sider

fredag den 23. maj 2014

KarpeFeber

Har igen været ude med karpestangen og det kan virkelig mærkes på fangsterne at fiskene er på toppen. Har været ude 4 gange siden jeg sidst skrev herinde men det har dog ikke været de helt store jeg har haft oppe at vende, men derimod satset på mere actionfyldt fiskeri, da jeg ikke har mere end nogle timer eller enkelte overnatninger til rådighed.
De fire ture har jeg også fanget fint med fisk, hele 9 karper er det blevet til..
Havde en tur i sidste weekend, hvor det kørte særdeles godt, med 4 flotte fuldskællede spejlkarper mellem 4 og 7 kg. Ankom til søen kl 20 til en helt rolig sø, hvor jeg havde godt med tid til at placere mine tackler og fodring. jeg "satsede" og kun fiskede med NB Krillers dumbell pop-up, det gjorde jeg bl.a. af den grund at jeg næsten med 100% sikkerhed, ved fiskene ikke har stiftet bekendskab med denne agn og den bare generelt fisker rigtig godt, når vandtemp er omkring 15+ grader, som de fleste andre boilies, der er lavet på fiskemel o.l. Resultatet udeblev heldigvis ikke og kunne køre hjem igen næste morgen med for lidt nattesøvn og lidt ondt i fighterarmen :)

Helt så ondt havde jeg desværre ikke turen tidligere da jeg tog hjem fra denne. Her blev det til en fisk til hver, Mikkel med fin spejl på 7,5 kg og jeg med spejler også på 8,7 og selvfølgelig turens største, begge fisk blev fanget på Chodrig med Hi-viz pinapple fra vitalbaits, en agn jeg valgte udfra søens karper af en underlig grund nærmest kun foretrækker frugtboilies, grunden til dette kan jeg ikke forklare, men så længe jeg fanger går det nok...
En Hyggelig tur hvor charmen ved at være 2 på tur viste sig. Har fisket meget karper alene, men de senere ture har det været med selskab og det er bare hyggeligere at dele en øl og nemmere at spise en grillet mørbrad når man er to.
Mikkel med en flot morgenspejler. Ser godt nok frem til de længere sats efter de større fisk henover sommeren, når jeg har mere tid. Plejer ellers hvert år at have et storkarpesats i maj måned i en ny sø jeg ikke har været i før.  Maj er min alltime favoritmåned efter kaprer . Min Pr på 15,5 fra søllerød sø og min første og eneste karpe, den såkaldte "Bolden" på 15kg, fra det tidligere storkarpe-vand Kalvemosen.
"Bolden" på 15 kg. på gigamajs. Forholdsvis heldig at fange
denne fisk på min første tur til Kalven, desværre også min sidste.
Jeg har dog planer om et længere sats i starten af juni, så skal finde frem til hvilket vand og så igang med en fodring allerede her i weekenden. De korte morgenture og ugentlig overnatninger i Roskilde og omegn vil jeg forsat dyrke da de værste karpeabstinenser..

Ses Derude!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar