Sider

mandag den 12. maj 2014

Så fik jeg endelig tid til at sætte lidt ord på de sidste par ugers fiskeri. Har desværre været ophængt af fodbold og mit studie som også skal passes.
Har været ude efter karper 3 gange siden sidst, dog kun med en enkel fisk på land på 7,5 kg, taget på Northern Baits BNB, som er en agn der bliver testet godt igennem i disse tider, både af mig og andre. Der er bl.a. blevet landet en flot skælkarpe på 17 kg på denne nye spændende agn, som dufter rigtig godt og sikkert nok skal blive et hit. Northern Baits flagskib er dog boilien Krillers, som jeg forventer mig rigtig meget af når vandet blive varmere og stinkerboilies virkelig kommer til sin ret. En anden lækker agn er gigamajs, som efter nogle år væk fra partikelsortiment endelig er tilbage. En virkelig overset agn, som jeg næsten er sikker på kommer til at give mig nogle gode fisk, specielt fra nogle af de mere besøgte vande som Søllerød sø og Lyngby sø. Søer som jeg besøger hvert år, da de ofte har været gavmilde med store flotte fisk.

Fin morgenspejler på 7,5 kg. Maj måned er også en genial måned til gedder og dem var jeg afsted efter i fredags. Min fiskemakker Mikkel og jeg drog på jerktur, jeg var lige hjemme og vende og pakke karpegrejet ud efter en resultatløs nat, for at fylde den op med motor, batteri osv.. Og så afsted mod søen. Fiskeriet var ikke prangende som da vi hev 51 gedder i slutningen af marts, men Mikkel fik da en rigtig flot gedde på 8,7 kg på en Hellhound Puppy.
Hellehound Puppy Peacock Bass
som har stået for en masse jerkgedder over 8 kg.

Virkelig lækker gedde på 8,7 taget for enden af regnbuen

Næste tur bliver fra torsdag til fredag, hvor en hyggelig skovsø
står for skud. Åkanderne er så småt begyndt at vise sig, og det plejer for denne sø at være et sikkert tegn på karperne også er ved at vågne op til dåd, så satser på at gigamajsene nok skal få sat mine bidmeldere på arbejde. 

Ses derude :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar